shadows

Actualiteit en nieuws

Verdi Import vol aan de slag met Profix AGF

Verdi Import vol aan de slag met Profix AGF

Klant van het eerste uur geeft opnieuw het vertrouwen!

Verdi Import, al jaren een vaste en tevreden klant van Profix IT Solutions gaat ook weer werken met de succesvolle Profix AGF Software.Het vertrouwen in Profix IT Solutions heeft daarbij weer de doorslag gegeven. Verdi import erkent het belang van branchespecifieke software t.o.v. de standaard ERP software dat een alternatief zou kunnen zijn. De AGF specifieke instellingen van de software maken Profix AGF software uniek t.a.v. deze branche.

Over Verdi Import

De verdienste van VerDi is het aanvoelen wat aangevuld moet worden. Door zich te verdiepen in de mogelijkheden bij afnemers en telers, is het assortiment van de twee partijen steeds beter op elkaar afgestemd. Aanbieden wat past in het assortiment van de klant is dan ook een van de commerciële doelstellingen. Het leveringsprogramma wordt aangepast aan de wensen van de klant. Trouwe relatiebestanden aan zowel in- als verkoopzijde bevestigen dat u voor afspraken, leveranties en programma's bij VerDi safe zit!

ASSORTIMENT
Producten van Ver worden via Directe lijnen geïmporteerd. Met zorg zijn de telers in de aanvoerlanden uitgezocht. Regelmatig contact met telers zorgt ervoor dat zij steeds meer betrokken raken, hetgeen de prestatie ten goede komt.VerDi koestert haar relaties en stelt alles in het werk de eisen die de klant aan het product stelt te vertalen naar de telers. Dit heeft er in de afgelopen jaren toe geleid dat wensen op het gebied van rassen, maten en verpakkingen konden worden ingewilligd. Ook afnemers van uiteenlopende aard in binnen- en buitenland worden door VerDi regelmatig bezocht. Hierdoor ontstaat een inzicht in de afzetmogelijkheden en is men in staat gepaste aanbiedingen te doen. Jaarrond wordt een mooi assortiment aardappelen, groenten en fruit uit landen als Spanje, Zuid-Afrika, Nieuw Zeeland, Brazilië, Uruguay, Zimbabwe en Namibië aangeboden. Per afnemer wordt het assortiment en het programma op maat gemaakt. Uiteraard is het afleveren in kleinverpakkingen hier een onderdeel van.

MELOENENSPECIALIST
Hoewel VerDi een vrij uitgebreid assortiment biedt aan fruit en Spaanse groenten, heeft zij vooral een goede reputatie verworven als meloenenspecialist. Meloenen waren al voor onze jaartelling bekend bij de Romeinen en Grieken. Door de eeuwen heen is deze vrucht alom gewaardeerd als gezonde lekkernij. De meloen leent zich uitstekend voor kruisingen. Als gevolg daarvan bestaat er een verwarrende hoeveelheid variëteiten. De bekendste zijn honingmeloenen, galiameloenen, cantaloupes, netmeloenen, ogenmeloenen en natuurlijk watermeloenen. VerDi biedt jaarrond een uitgebreid assortiment kwaliteitsmeloenen uit verschillende landen van de wereld.

De implementatie is nu in volle gang en zal na de zomer van 2017 afgerond worden.

Voor meer informatie over Verdi Import, zie www.verdiimport.nl

Naar overzicht