Over PROFIX AGF Software

“Voor ons is het belangrijk een samenwerking op te bouwen waarbij wij onze klanten zien als onze partners. Elk bedrijf is anders en wij vinden het belangrijk samen te kijken naar de beste implementatie. Wij gaan voor kwaliteit boven kwantiteit”.

PROFIX AGF Software, gevestigd in Breda en Kruibeke, heeft méér dan 30 jaar ervaring in de AGF-sector en biedt een uiterst professioneel, functioneel en flexibel ERP systeem aan op maat voor uw bedrijf.

Deze op maat gemaakte software oplossing is speciaal gebouwd voor bedrijven die veldgewassen telen of bewerken, voor importeurs en/of exporteurs en voor groothandelaars in de AGF-sector.

Onze ERP software is ontworpen om bedrijven te helpen processen efficiënter te beheren door functionaliteiten te bieden voor voorraadbeheer, verkoop, inkoop, logistiek, kwaliteitscontrole en financieel beheer. Ook kan data inzichtelijker gemaakt worden door middel van dashboards. De software is beschikbaar in meerdere talen en kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van elke klant.

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op of bekijk onze oplossingen voor veldgewassen, importeurs/exporteurs of groothandelaars. Of bekijk wat klanten over ons zeggen.

Profix ERP software

Import & Export

01

Ontdek oplossingen

Groothandel

02

Ontdek oplossingen

Veldgewassen

03

Ontdek oplossingen